Soraliike Lehtovaara OyUitontie 10, 21500 Piikkiö0400 526 623myynti@soraliikelehtovaara.fihuhti-lokakuu arkisin 8-18 sekä lauantaisin 9-14 marras-maaliskuu arkisin 8-16

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot ja laskutus

Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla.

Soraliike Lehtovaara Oy:lla on oikeus laskuttaa tilaus ennakkoon joko osittain tai kokonaan.

Maksumuistutuksista perimme 5 € muistutuspalkkion sekä voimassa olevan viivästyskoron.

Hinnat.
 Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Soraliike Lehtovaara Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilauksen peruutus. Tilaajalla on oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun lähetys on kokonaan tai osittain lähtenyt.
Toimituksen jälkeisistä tilauksien peruuttamisista veloitetaan tilauksen mukaiset toimituskustannukset. Esimerkiksi jos tuotteita on yritetty toimittaa asiakkaan haluamaan paikkaan, mutta se ei ole onnistunut, veloitetaan asiakkaalta turhasta käynnistä tilauksen mukaiset toimituskustannukset. Tällainen tapaus voi olla esimerkiksi, kun kuorma-auto ei ole päässyt kohteeseen eikä siten pystynyt nostamaan/noutamaan säkkiä. Kohteessa olisi hyvä olla vaihtoehtoinen paikka siltä varalta, että kuorma-autolla ei päästä haluttuun paikkaan.

Tilausmuutokset. 
Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia tai lisäyksiä sen jälkeen, kun toimitus on lähtenyt.

Kuljetus. Tavaroiden tulee olla tuotavissa tai noudettavissa 35 tonnin painoisella isolla kuorma-autolla, jollei muuta ole erikseen sovittu. Tuonti- tai noutopaikalle on johdettava em. kuorma-auton kantava ajoväylä, jossa on vähintään 4 metriä tilaa ylä- ja sivusuunnassa. Suursäkkejä noudettaessa säkkien tulee olla enintään 8 metrin päässä tästä ajoväylästä ja esteettömästi nostettavissa. Mikäli reitti ei ole esteetön ja toimitus/nouto jää suorittamatta, veloitetaan asiakkaalta toimitus- tai noutomaksu.

Reklamaatiot. Virheellisestä tai puutteellisesta toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä reklamaatio Soraliike Lehtovaaralle 7 vuorokauden sisällä tuotteiden toimituksesta. Reklamaation voi tehdä kirjallisesti kuvan kanssa sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)soraliikelehtovaara.fi.

Myyjä ei vastaa viallisen tai puutteellisen tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista. Myyjän korvausvastuu rajoittuu joka tapauksessa enimmillään myydyn tuotteen hintaan.

Asiakaspalautukset.
 Asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa ostamansa tuote 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai puhelimitse. Vain käyttämättömän tuotteen voi palauttaa. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Suursäkkipalautuksista veloitamme toimituskulut myös noudon osalta. 

Huom! Irtokuormissa kuluttajalla ei ole Kuluttajasuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16).

Soraliike Lehtovaara Oy:n toimittamat tuotteet eivät ole palautettavissa normaaliin tapaan postin välityksellä, ja tästä syystä johtuen on asiakas velvollinen maksamaan palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan.

Ylivoimainen este. Soraliike Lehtovaara Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen takia, johon Soraliike Lehtovaara Oy:lla ei ole vaikutusmahdollisuuksia. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi luonnonmullistukset tai lakot.

Kuvat. Soraliike Lehtovaara Oy:n internetsivuilla tai esitteessä olevien tuotekuvien värit saattavat poiketa todellisista tuotteiden väreistä. Kuvat ovat Soraliike Lehtovaara Oy:n omaisuutta, ja niiden käyttö luvatta on kiellettyä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Jätä hintatiedustelu

  Määrälaskuri


  Pinta-ala jolle levitetään
  neliötä (m2)
  Kerroksen paksuus
  sentteinä (cm)
  Määrä m3
  Paino tn

  Laskurin tulos on ohjeellinen.