Soraliike Lehtovaara OyUitontie 10, 21500 Piikkiö0400 526 623myynti@soraliikelehtovaara.fihuhti-lokakuu arkisin 8-18 sekä lauantaisin 9-14 marras-maaliskuu arkisin 8-16

Yritys

Isoisältä lapsenlapsille

Olemme kaarinalainen yritys, joka jalostaa ja myy maa-aineksia. Martti Lehtovaara aloitti kuljetustyöt jo vuonna 1946 ja vuodesta 1983 olemme toimineet yhtiömuotoisena. Veljekset Jukka ja Jari Lehtovaara jatkoivat yritystä ja tekivätkin yrityksestä vuosien saatossa tunnetun ja vakavaraisen. Nyt yritys on siirtymässä veljeksiltä serkuksille. Ohjia on ottamassa Jarin poika Petri Lehtovaara sekä Jukan poika Topias Lehtovaara. Yrityksessä on vakituisesti töissä vielä viisi Lehtovaaraa. Lehtovaarojen lisäksi yrityksessä on kolme vakituista työntekijää sekä tärkeitä ”vakituisia” sesonkityöntekijöitä.

Yrityksen myyntipiste löytyy Kaarinasta Uitontie 10:nestä. Lajikkeet toimitetaan omilta soramontuiltamme Sauvosta ja Paimiosta. Kuorma-autoja meillä on kuusi sekä sen lisäksi museorekisterissä olevia kuorma-autoja kolme. Oletkin voinut bongata meidän vanhan (vuosimalli -49) Austinin tai Sisun (vuosimalli -51) jossakin messuilla tai tapahtumassa. Museorekisteriautot ovat ajokelpoisia ja ne herättävätkin useasti vastaantulijoiden huomion. Samanlaisella Austinilla Martti Lehtovaara aloitta kuljetustyöt silloin aikanaan, joten on mahtavaa, että talosta löytyy vieläkin samanlainen auto.

Jätä hintatiedustelu

  Määrälaskuri


  Pinta-ala jolle levitetään
  neliötä (m2)
  Kerroksen paksuus
  sentteinä (cm)
  Määrä m3
  Paino tn

  Laskurin tulos on ohjeellinen.